beeldmerk02 

LIJL foto

Cursus Leven in je Lijf

Veel mensen zitten in hun hoofd en hebben weinig of geen contact met hun gevoelens waardoor ze  o.a. veel gaan piekeren en veel spanningsklachten in hun lijf ervaren. Lichaamswerk is de ingang om hoofd en lijf weer samen te brengen. 

Het opnieuw in contact brengen met je lichaam zorgt ervoor dat je steviger en krachtiger met je voeten op de grond gaat staan, zowel letterlijk als figuurlijk. Door lichaamsgerichte oefeningen word je je gewaar van wat je lichaam te vertellen heeft. Wanneer je bewust bent van van de lichaamssignalen en daar meer naar luistert kom je beter in je vel te zitten, kun je beter je grenzen aangeven en makkelijker contact maken. De workshops en cursus Leven in je Lijf geven je meer rust, inzicht en vertrouwen in jezelf. Ontdek op een speelse manier in een veilige en respectvolle groep hoe jij in het leven staat en doe nieuwe ervaringen op!

Praktische gegevens

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur. Tijdens elke les zal er een thema centraal zal staan. Er kunnen maximaal 12 cursisten mee doen. Iedereen vanaf 21 jaar is welkom om Leven in je Lijf te ervaren. De cursus wordt op meer dan 20 plaatsen in Nederland en België gegeven. Voor meer informatie: www.netwerkleveninjelijf.nl

Nieuwsgierig of dit iets is voor jou? Bel of mail mij om jezelf opte geven. In het voorjaar 2020 start de cursus weer in Leiden. Data volgen binnenkort. Kosten: €180,-- inclusief thee met wat lekkers. Locatie: Kanaalpark 157, 22321 JW Leiden.

Workshop Lichaamswerk in de natuur

Een fijne kennismaking is het volgen van een dagworkshop rond een bepaald thema, zoals de workshop Lichaamswerk in de natuur, Deze zal van de zomer weer worden aangeboden. Hier lees je er meer over.