beeldmerk02 

Tarieven en voorwaarden 2021

Lichaamsgerichte therapie

  • Intakegesprek - 60 minuten - €50 
  • Individuele sessie - 60- 75 minuten - €85 
  • Strandsessie - 75 minuten - €110  
  • De tarieven voor organisaties en bedrijven kunnen worden opgevraagd, neem hiervoor contact op.

Afzeggen

Individuele sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekeraars

Er zijn veel zorgverzekeraars die lichaamsgerichte psychotherapie geheel of gedeeltelijk vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Kijk op de website van de SBLP voor de vergoedingenlijst van 2021.

Beroepsverenigingen en Klachtenregeling

Ik ben aangesloten en geregistreerd als therapeut Integrated Psychotherapy bij de Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie.
Ook ben ik ingeschreven als registertherapeut RBCZ, licentienummer 808189R.
In het overzicht Algemeen Gegevensbeheer Zorgverlener (AGB-Zorgverleners) ben ik geregistreerd onder praktijkcode 90-049844 en AGB zorgverlenersnummer 9006.  De SBLP kent een klachtenregeling.  Ik ben  volgens de wettelijke verplichting aangesloten bij de WKKZ Geschillenregeling CAM COOP onder nummer: 27015813.  Vraag zonodig om meer Informatie bij mij of het secretariaat van de SBLP.

Praktische informatie

Een intake gesprek duurt een uur en is tevens een kennismakingsmoment. Een individuele therapiesessie duurt vijf kwartier. Ik heb een praktijkruimte midden in het centrum van Leiden.  Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en station Lammerschans is  op loopafstand. 

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig of dit iets is voor jou?  Bel of mail, je bent van harte welkom.