beeldmerk02 

Tarieven en voorwaarden 2019

Lichaamsgerichte therapie

  • Kennismakingsgesprek - 30 minuten - 20 euro
  • Individuele sessie - 75 minuten - 80 euro
  • Strandsessie - 75 minuten - 100 euro 
  • De tarieven voor organisaties en bedrijven kunnen worden opgevraagd, neem hiervoor contact met mij op.

Afzeggen

Individuele sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekeraars

Er zijn veel zorgverzekeraars die lichaamsgerichte psychotherapie geheel of gedeeltelijk vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Informatie over vergoedingen is vinden op de site van de SBLP en via de eigen zorgverzekeraar.

Beroepsverenigingen en Klachtenregeling

Ik ben aangesloten en geregistreerd als therapeut Integrated Psychotherapy bij de Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeori├źnteerde Psychotherapie.
Ook ben ik ingeschreven als registertherapeut RBCZ, licentienummer 808189R.
In het overzicht Algemeen Gegevensbeheer Zorgverlener (AGB-Zorgverleners) ben ik geregistreerd onder praktijkcode 90-049844 en AGB zorgverlenersnummer 9006.  De SBLP kent een klachtenregeling.  Ik ben  volgens de wettelijke verplichting aangesloten bij de WKKZ Geschillenregeling CAM COOP onder nummer: 27015813.  Vraag zonodig om meer Informatie bij mij of het secretariaat van de SBLP.

Praktische informatie

Een kennismakingsgesprek duurt een half uur en is tegen gereduceerd tarief. Een individuele therapiesessie duurt vijf kwartier. Ik heb een praktijkruimte midden in het centrum van Leiden en in Den Haag. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.